picture15

100-Grund

Универсално свързващо вещество на базата на стирен – акрилатна дисперся, предназначено за подобряване качеството на всички строителни смеси съдържащи цимент или хидратна вар.

КОД: 13 Категории: , ,

Описание на продукта:

d

Характеристика

Използване Грундиране на абсорбиращи основи – бетон, талашит, етернит, мазилки, шпакловки, гипсокартон и др.
Нанасяне 1.Разреждане с вода в съотношение 1: 5-10, при силно абсорбиращи основи.
2.Устойчив на изтриване покритие върху бетон и се разрежда в съотношение 1:10. Полученият разтвор много добре да се разбърка с цимент в съотношение 1 част разтвор / 4 части цимент.
3.Подобрява качествата на бетона или циментова мазилка. Към сместа от другите компоненти се прибавя 4-10 кг 100-грунд на 100 кг цимент и се добавя вода до получаване на необходимата консистенция.
4.Пиготвяне на рзтвор за лепене на фаянс и теракота. Суха смес от 2 части промит пясък и една част цимент се разбърква добре. Към сместа при постоянно бъркане се добавя 100-грунд разреден с 1-2 части вода до необходимата консистенция. Внимание: При работа нито основата, нито плочките да се мокрят!
5. Приготвяне на полимерна мазилка. Приготвя се от хидратна вар и пясък в обичайните съотношения. На 100 кг хидрат се добавят 10 кг 100-грунд и се разрежда с вода. Мазилката се отличава със завишена прилепливост към основата и с висока еластичност. Подходяща е за зидария и за подмазване на покриви.
Разредител Вода
Технология на работа Температура при нанасяне +8 до +30оС
Съхнене При температура на +5оС. Не трябва да замръзва !
Опаковка Пластмасови туби 1 кг, 5 кг и 10 kg